En aquests temps que ens està tocant viure, la pràctica d’Hàbits saludables és fonamental: Rentar-nos les mans, treure una dieta equilibrada o fer exercici són només algunes de les coses a les que hem de de donar prioritat a la rutina diària de les nostres llars per garantit el benestar dels nostres fills i de la nostra família.

En aquest webinar, podrem conèixer les millors pràctiques per fomentar l’autocura i el benestar des de la infància.


Carmen Pellicer es pedagoga i escriptora. Com a presidenta de la Fundació Trilema, ha desenvolupat nombrosos programes de formació i iniciatives educatives que van des de la gestió de col·legis dins del territori espanyol fins a la implantació de metodologies innovadores a nivell nacional i internacional. Autora de nombrosos contes, llibres i materials didàctics, també ha participat en programes de Project Zero (Harvard) i codirigeix ​​la Càtedra d’Intel·ligència Executiva de la Universitat Nebrija. Dirigeixen la revista Cuadernos de Pedagogía.