Som reporters a la fira

Els objectius d’aquest projecte eren conèixer el funcionament de la fira gremial d’Alaró, analitzar els diferents oficis artesans, treballar l’estructura de l’entrevista. Tot això fent realment de reporters a la fira.

El projecte es va realitzar mitjançant grups de 4 alumnes. Primer, a partir d’una recerca d’informació i amb l’explicació de Toni Rebassa (que va ser regidor de l’ajuntament), havien de preparar una introducció on explicaven la història de la fira gremial. Després prepararen diferents preguntes per realitzar entrevistes tant a artesans com a visitants de la fira. Finalment els alumnes varen sortir a realitzar aquestes entrevistes el dia de la fira.

Resultat final

Després de gravar les entrevistes i de fer la introducció de la fira gremial, els alumnes varen muntar un vídeo simulant un petit reportatge de la fira. D’aquesta manera han pogut viure de primera mà la fira, el seu funcionament i el treball dels reporters mitjançant aquestes entrevistes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *