Els animals

Els objectius d’aquest projecte són:

  • Conèixer l’ alimentació, la reproducció i el desplaçament dels animals.
  • Diferenciar entre animals vertebrats i invertebrats.
  • Conèixer el cinc grups d’animals vertebrats i les seves característiques.
  • Tenir cura dels animals.

Com hem duit a terme el projecte

El nostre projecte s’ha duit a terme de forma diferent. Debut a la situació ens la que en trobam, s’ha treballat i presentat de forma individual cada un a casa seva i després mitjançant les videoconferències.

Per anar adquirint nous coneixements, varen disposar de una presentació power point, constituïda amb explicacions i imatges.

Per posar a prova aquets coneixements varen realitzar una sèrie de fitxes d’identificació, de relacionar… , amb l’objectiu de tenir un coneixement comú i poder-lo comentar durant les videoconferències, de tal manera que cada un podia exposar el que havia après.

Per tant, durant la primera videoconferència varen començar amb una exposició i descripció dels animals més comuns i propers que tenen a casa, com el cans, els moixos, els conills, etc.

La segona videoconfèrencia es va realitzar després de sant Jordi, que està caracteritzat per una llegenda on el protagonista és un drac. Per tot això, en Joan, uns del alumnes, ens va a explicar totes les característiques pròpies d’ ell. A més, varen fer una manualitat d’un drac a on la varen compartir i comentar entre ells.

Finalment, en la darrera videoconferència, la professora les va presentar una ou, on els alumnes havien d’endevinar de quin animal era. L’ou pertanyia a un estruç, per tant, varen començar aportar característiques i curiositats d’aquest animal, tal com la velocitat del seu desplaçament, el seu pes, la llargària del seu coll i principalment que es l’única au que no vola i la més gran de totes.

Amb aquest projecte hem tractat molts d’aspectes dels animals. A més ha resultat molt fàcil realitzar-lo per la gran participació i interès dels alumnes, uns més que els altres. De totes formes, a pesar de tots aquets continguts, es podrien ampliar molt més.

Material del projecte

En Jaume de 2n ha fet un xalet per la seva mascota

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *