Entra
  • Castellano
Actualitzat 10:22 AM CET, Nov 7, 2017

Projecte Educatiu

El Col·legi Nostra Senyora de la Consolació d’Alaró és un centre d’una línia que pertany a la Congregació Agustines Germanes de l’Empar, que ofereix una educació concertada de caràcter religiós, espiritual i enriquit amb la diversitat, obert a tothom i mixt, que cobreix les etapes educatives des de 4t d’Educació Infantil fins a 4t d’Educació Secundària Obligatòria, a més d’Escoleta 0-3 anys de règim privat. Actualment consta d’uns 260 alumnes i un equip de 34 professionals dedicats a la formació humana i acadèmica, així com a tots els serveis complementaris. L’escola té definida la seva vida en tres parts: missió, visió i valors:

  • La MISSIÓ del centre és oferir una educació completa –intel·lectual, humana i cristiana- per assolir un desenvolupament integral i ple dels nostre alumnat com a futurs ciutadans, sempre el marc de les directrius de l’Administració Educativa i participant del carisma de les Agustines Germanes de l’Empar.
  • La VISIÓ que anhelam és ser coneguts com a centre plurilingüe –educació en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemanys-,  un centre ecològic emmarcat en el seu entorn i un centre compromès amb les noves tecnologies així com un centre que ofereix una educació personalitzada amb un tractament proper entre tots els membres del centre i les famílies.
  • Els VALORS d’aquesta acció docent s’inspiren en una proposta coherent de valors i expressa una vivència d’actituds; l’alumnat no només aprèn a pensar i a fer, sinó també a ser i a compartir. Ambdues són les fites de la pedagogia Agustiniana a les que s’arriba pel camí d’una educació en valors.

Educar en la INTERIORIDAD, la VERDAD, y la LIBERTADRESPONSABLE para aprender a ser. 

Educar en la AMISTAD, la COMUNIDAD, la JUSTICIA y la SOLIDARIDAD para aprender a amar y a compartir.

Arxius:
Download this file (VALORS 10-11.pptx)Projecte Educatiu 2010-2011[Projecte Educatiu 2010-2011]148 kB

10°C

Palma de Mallorca

Partly Cloudy

Humidity: 71%

Wind: 4.83 km/h

  • 24 Mar 2016 17°C 8°C
  • 25 Mar 2016 18°C 7°C

SYSBalear, Serveis Informàtics

Our website is protected by DMC Firewall!