Entra
Actualitzat 10:22 AM CET, Nov 7, 2017

Història del col·legi

  • Escrit per Jaume Tortella
  • Publicat a Història

Davant el notable creixement de població del Viver, el Rector de la Parròquia de Pont D’Inca va considerar necessària la instal·lació d'una comunitat religiosa per atendre la formació de nens i joves i prestar el servei caritatiu dels malalts. Estant el Viver entre Hostalets i Pont D’Inca, on tenien casa les germanes de la Congregació, va ser natural que s'instal·lessin també en el Viver i així, el dia 16 de març de 1924, va ser inaugurat el nou convent.

Aviat van obrir el col·legi però el nombre d'alumnes va créixer tant que, al poc temps, el seu espai va resultar insuficient. Van deixar la primera casa traslladant-se, primer, a una situada al carrer Són Ametler  per passar, un temps després, a una altra situada al carrer Beethoven, una vegada realitzades les obres convenients.

En 1936 es van ampliar les aules i es va construir un oratori destinat a les necessitats religioses del poble.

Amb l'entrada de la llei d'Educació Villar Palasí es va construir l'actual col·legi al carrer Bach començant aquest a funcionar en 1975.

El col·legi ha passat per diferents remodelacions sent la més important la de 1998 quan va entrar en vigor la nova llei LOGSE.

10°C

Palma de Mallorca

Partly Cloudy

Humidity: 71%

Wind: 4.83 km/h

  • 24 Mar 2016 17°C 8°C
  • 25 Mar 2016 18°C 7°C

SYSBalear, Serveis Informàtics

Our website is protected by DMC Firewall!