Entra
 • Castellano
Actualitzat 10:22 AM CET, Nov 7, 2017

Escola

Història del col·legi

Davant el notable creixement de població del Viver, el Rector de la Parròquia de Pont D’Inca va considerar necessària la instal·lació d'una comunitat religiosa per atendre la formació de nens i joves i prestar el servei caritatiu dels malalts. Estant el Viver entre Hostalets i Pont D’Inca, on tenien casa les germanes de la Congregació, va ser natural que s'instal·lessin també en el Viver i així, el dia 16 de març de 1924, va ser inaugurat el nou convent.

Aviat van obrir el col·legi però el nombre d'alumnes va créixer tant que, al poc temps, el seu espai va resultar insuficient. Van deixar la primera casa traslladant-se, primer, a una situada al carrer Són Ametler  per passar, un temps després, a una altra situada al carrer Beethoven, una vegada realitzades les obres convenients.

En 1936 es van ampliar les aules i es va construir un oratori destinat a les necessitats religioses del poble.

Amb l'entrada de la llei d'Educació Villar Palasí es va construir l'actual col·legi al carrer Bach començant aquest a funcionar en 1975.

El col·legi ha passat per diferents remodelacions sent la més important la de 1998 quan va entrar en vigor la nova llei LOGSE.

 • Escrit per Jaume Tortella
 • Categoria: Història
 • Vist: 1042

Projecte Educatiu

El Col·legi Nostra Senyora de la Consolació d’Alaró és un centre d’una línia que pertany a la Congregació Agustines Germanes de l’Empar, que ofereix una educació concertada de caràcter religiós, espiritual i enriquit amb la diversitat, obert a tothom i mixt, que cobreix les etapes educatives des de 4t d’Educació Infantil fins a 4t d’Educació Secundària Obligatòria, a més d’Escoleta 0-3 anys de règim privat. Actualment consta d’uns 260 alumnes i un equip de 34 professionals dedicats a la formació humana i acadèmica, així com a tots els serveis complementaris. L’escola té definida la seva vida en tres parts: missió, visió i valors:

 • La MISSIÓ del centre és oferir una educació completa –intel·lectual, humana i cristiana- per assolir un desenvolupament integral i ple dels nostre alumnat com a futurs ciutadans, sempre el marc de les directrius de l’Administració Educativa i participant del carisma de les Agustines Germanes de l’Empar.
 • La VISIÓ que anhelam és ser coneguts com a centre plurilingüe –educació en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemanys-,  un centre ecològic emmarcat en el seu entorn i un centre compromès amb les noves tecnologies així com un centre que ofereix una educació personalitzada amb un tractament proper entre tots els membres del centre i les famílies.
 • Els VALORS d’aquesta acció docent s’inspiren en una proposta coherent de valors i expressa una vivència d’actituds; l’alumnat no només aprèn a pensar i a fer, sinó també a ser i a compartir. Ambdues són les fites de la pedagogia Agustiniana a les que s’arriba pel camí d’una educació en valors.

Educar en la INTERIORIDAD, la VERDAD, y la LIBERTADRESPONSABLE para aprender a ser. 

Educar en la AMISTAD, la COMUNIDAD, la JUSTICIA y la SOLIDARIDAD para aprender a amar y a compartir.

Arxius:
Download this file (VALORS 10-11.pptx)Projecte Educatiu 2010-2011[Projecte Educatiu 2010-2011]148 kB

APIMA

menu escola. apima. català

 • Escrit per Sergi Garcia
 • Categoria: APIMA
 • Vist: 1263

Organigrama

   
Equip Directiu

Directora General: Sor Clara Neyra 

Director: Jaume Tortella

Secretari: Joan Verger

Caps d’estudis: Natàlia Martínez (EI/EP) i Francisco Serrano (ESO)

Coordinadora d’activitats i festes: Núria Mas

 
 
 
 
ESCOLETA

Tècniques d’educació infantil: Mita Crespí i Pilar Campos

 
 
 
 
Educació Infantil

CAP D’ESTUDIS: Natàlia Martínez

TUTORIES:

4t: Natàlia Martínez

: Margarita Bennàsar

: Catalina Estelrich

Mestres especialistes: Joan Seguí (Psicomotricitat), Núria Mas (Educació Musical), Aina Maria Campins (Anglès)

Mestra de Suport: Joana Maria Amengual

 

 

   

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

CAP D’ESTUDIS: Natàlia Martínez

TUTORIES:

1r: Antònia Homar

2n: Maria Simonet

3r: Antoni Lluís Matias

4t: Catalina Vilanova

: Joan Seguí

: Maria Borràs

Mestres especialistes: Vanesa Picallo (Educació Física, Anglès), Núria Mas (Educació Musical), Catalina Segura (Religió), Joana Reynés (Educació Plàstica), Expe Llabrés (Educació en Valors)

Mestra de Suport: Joana Maria Amengual

 
   
EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

CAP D’ESTUDIS: Francisco Serrano

TUTORIES:

1r: Catalina Segura 

2n: Albert Gonzàlez

3r: Inès Morell 

4t: Francisco Serrano

EQUIP DOCENT: Núria Mas, Joan Verger, Miquel Escoda, Maria del Mar Rotger, Patricia Maldonado, Catina Gonzàlez (Orientadora), Jaume Tortella

 
 
 

 

 

 

 
 • Escrit per Jaume Tortella
 • Categoria: Organigrama
 • Vist: 2008

10°C

Palma de Mallorca

Partly Cloudy

Humidity: 71%

Wind: 4.83 km/h

 • 24 Mar 2016 17°C 8°C
 • 25 Mar 2016 18°C 7°C

SYSBalear, Serveis Informàtics

DMC Firewall is a Joomla Security extension!